Frakt & Retur

Frakt & Returer
EMS, som vanligtvis är inom 1 vecka (3-7 dagar) för transport. Om du har särskilda fraktkrav, var snäll och fråga oss.
Vi garanterar att erforderliga engångsförsändelser beställs och överföringar betalas. Och ett spårningsnummer skickas så snart varorna skickas ut. Vi kan dock inte kontrollera statusen för din leverans när den lämnar vår fraktavdelning. Orsaken till förseningen kan bero på väderproblem eller andra omständigheter utanför vår kontroll.
För bekvämlighet och skydd för våra kunder erbjuder vi möjligheten att skicka din beställning, kräver direkt signatur. Observera att valet att acceptera ditt paket utan behov av signatur, de måste vara ansvariga för att din paket ska gå förlorad i transit eller efter leverans.
Returnerar och byter
Här i vår webbutik strävar vi efter att ge våra kunder högkvalitativa produkter och tjänster. Vi vet att online shopping inte alltid är i dina förväntningar, när du får din beställning. Du måste kontakta oss innan du skickar varor. Observera, inklusive frakt och hanteringskostnader, retur eller utbyte. Dessutom kan vi inte ansvara för förlorade transporter
transaktions~~POS=TRUNC
Handel är att följa samma riktlinjer, i gengäld måste de inom 15 dagar från mottagningsdatum, oskränka, oskadade och åtföljas av all originalförpackning. Order Avbeställning
Inom 24 timmar efter betalning om du vill avbryta din beställning, vänligen kontakta oss. Efter beställningen har skickats behandlas som en avbeställningsförfrågan, i enlighet med returpolitiken.
tillbaka